torstai 11. huhtikuuta 2013

HIITillä päivä käyntiin!

Olisihan se pitänyt arvata, että suunnitelmat menee uusiks :D
Eli ei me sinne Korkeasaareen asti päästy tänään, mutta huomenna sitten! Voisi samalla käydä Stadiumissa katsomassa jos löytyisi jotain kivoja treenivaatteita... (ihan kuin niitä edes tarvitsisin, voisin joku kertaa kuvata mun treenivaatekaapin sisällön niin ymmärtäisitte :D niillä vaatemäärillä pukisi helposti kaksi joukkuetta edustuskuntoon...)

Aamulla kävin kuitenkin tekemässä taas HIIT-treenin juoksumatolla. Tällä kertaa pidin kovat vedot ja palautukset samanpituisina, eli 30 sekuntia molemmat. Omaksi yllätyksekseni vedin kaiken lisäksi 30 vetoa edellisen 23 sijaan :) 
Aamiaisen olisi tietysti voinut syödä vähän aiemmin, nyt välissä oli vain reilu 1,5h ja välistä meinasi kaurapuurot nousta ylös. Yhhyh. Mutta hengissä selvittiin tuostakin! Muistutin lähinnä uunissa käynyttä kinkkua treenin jälkeen, hieman pukkasi sitä kuuluisaa soijaa.

Kotona väsyttikin sitten oikein urakalla, joten pakkohan ne oli päikkärit vetäistä. Käytiin sen jälkeen A:n kanssa kaupassa ja kahvilla (eli minä katsoin kun A joi kahvia ja söi syntisen hyvän näköistä kakkua :( ). Tarkoituksenani oli nyt illalla käydä tekemässä vielä rinta-selkätreeni, mutta koska siinä päivällä ei muutakaan tekemistä ollut niin hoidin senkin sitten alta pois :)
Uudessa ohjelmassani ei ole ollenkaan penkkiä tangon kanssa, mutta käsipainojen kera kylläkin. Ja huhhuh että saakin hyvän tuntuman kohteeseen! Nuo kässärit kun saa niin paljon alemmas kuin sen tangon, hyvin pääsee lihas venymään :D

Eilen illalla kokeilin taas pitkästä aikaa miten onnistuu tuo jalan yliojennukseen saaminen (eli kantapää irti lattiasta istualtaan). En tiedä kuvittelenko nyt omiani, mutta sain tuon leikatun kintun kantapään kunnolla ilmaan! Tai siis kunnolla ja kunnolla, olosuhteet huomioiden ;)
Tuntuu että nyt viime aikoina koko koipi on mennyt parempaan suuntaan, vaikka sen kummemmin en ole mitään edes tehnyt. Pari päivää sitten tein reiden ojennuksia kilon nilkkapainon kera, ja sen jälkeen on polvi ollut jollain tapaa parempi :)
Ehkä tästä innostuneena koukistelen kinttua vähän lisää vielä tänään.. :D

Ei kommentteja: